Arròs negre

Ingredients

  • 1 sípia d'1.5 kg
  • 500g d'arròs
  • 1 litre de brou de peix
  • 2 cebes
  • 2 tomaquers
  • 8 cues de llagostí
  • Allioli negat
  • Oli, sal i julivert trinxat

Elaboració

Netegeu la sípia i talleu-la a trossets, reservant-ne la tinta.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet i, quan estigui ben concentrat, afegiu-hi la sípia i els llagostins.
Quan la sípia comenci a ser tova, afegiu-hi la tinta deixatada i el brou de peix bullent.
Deixeu-ho coure uns 15 minuts aproximadament, primer a poc a foc i després a després a foc moderat. Al final, poseu-ho 4 minuts al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
I l'arròs...?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: