Tallarines saltades amb musclos i gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de tallarines
  • 200 grams de vianda de musclo congelada
  • 200 grams de gambes pelades
  • Una ceba picolada
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de vi blanc
  • Una fulla de llorer
  • Dos cullerots de picada d'alls, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Un Wok gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una escorredora
Un pla de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un punt de mantega, bullim les tallarines fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fiquem un raig d'oli en un Wok, i sofregim : la ceba picolada, el llorer i el sofregit de tomàquet.
Quan ja és mig fregit, afegim el got de ví.
Tot seguit, afegim les tallarines, els musclos i les gambes donem unes sacsejades, corregim de sal, deixem coure tot el conjunt uns deu minuts, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula en el mateix Wok amb un plat de fusta a sota.

1h

Notes

L'estri més adient per fer aquesta recepta, és un Wok.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1757 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: