Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja

Ingredients

  • Uns talls de tonyina fresca, uns 250 g , de la part del llom de 1,5 cm de gruix (aproximadament, entre 1 cm i 1,5 cm)
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Salsa de soja

1 racions

Elaboració

Posem la planxa a escalfar , un cop calenta l’espolsem amb sal i tot seguit i posem els talls de tonyina , al donar la volta al peix, el regem amb una mica d’oli d’oliva . Uns minuts abans de treure la tonyina del foc. hi poem per sobre la salsa de soja. S’ha de fer crueta sinó queda reseca.
Són entre 3 i 4 minuts per costat , però qui mana és el gust de cada persona.

8min


Recepta de cuina de Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: