Remenat de espinacs gambes i béicon

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Kilo d'espinacs,
  • 200g de gambes petites pelades,
  • 3 tires de béicon,
  • 1 all,
  • 2 ous.

2 racions

Elaboració

Rentarem els espinacs ben nets, els frunxirem una miqueta perquè traguin l'aigua, els posarem a coure amb una paella amb oli d'oliva, quant estaran mix fregits i afegim les gambetes i el béicon tallat a tallets petits, una remenadeta i afeixim l'all talladet ben petit,una vegada cuit i ficarem 2 ous prèviament batuts i remenarem amb una cullera de fusta, ben remenat, ben remenat, i cap al plat.

20min

Notes

Podem acompanya amb llonganissa o peix, es bo igual,a casa nostra ens agrada molt acompanyat de Llusanes (Maires).


Recepta de cuina de Remenat de espinacs gambes i béicon
Remenat d'espinacs amb gambes i beicon.
per Cecilia Nogués Granados

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Cecilia Nogués Granados diu:
Es molt sensill de fer, pot servir com a plat unic i es molt bo.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: