Maionesa de l'amiga Antònia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues tasses mida cafè d'oli de gira-sol.
  • Una tassa mida cafè de llet.
  • Un polsim de sal.
  • Un all trinxat (opcional).

4 racions

Elaboració

Posaem els ingredients en un pot, i amb la batedora manual, la posarem baix de tot fins que comenci a espessir.
Lentament, pujarem la batedora, per tal de mesclar bé els ingredients.
Ho deixarem a la nevera fins fer-la servir.

5min

Notes

És una maionesa que aguanta uns dies més a la nevera que si hi posem ou.
Podem fer el mateix, però amb all,i queda com un allioli. Hi podem ficar colorant, perquè no quedi tant blanca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant.
Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: