Coca de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tomata triturada
  • Ceba
  • Primentó verd o roig
  • Tonyina
  • Pepinillos en vinagre
  • (para la massa)
  • 1 ou
  • 1 got d'aigua
  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • 25 grs de llevat

Elaboració

Prepara la massa i deixar reposar, un cop la massa reposada i estirada
damunt d'una llauna, repartir la tomata triturada. Afegir la ceba tallada
a rodanxes. Després afegir la tonyina, el primentó a trossets i els
pepinillos tallats a rodanxetes. Rectificar de sal i afegir un rajoli d'oli
Coure al forn a 170º durant 30 minuts

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Dolça diu:
Ara que comença la caloreta aquestes coques salades son perfectes per a sopars a la fresca!
Ares Bonamusa diu:
Fernanda, m'encanta.

Ares

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: