Bacalla amb ceba i mel

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de morro de bacallà remullat
  • 2 quilos de cebes de Figueres garants
  • 4 cullerades de mel
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • 100grs de pinyons
  • 100grs de panses de Corin

4 racions

Elaboració

En una paella es fregeix el bacallà enfarinat que quedi ben ros i es reserva. En una cassola de terra o de ferro colat s’hi cola l’oli de fregir el bacallà i es guarda el que sobri. Es tira a la cassola la ceba tallada a la juliana mol fina, es deixa que es vagi fent ben a poc a poc, s’hi tira el conyac i es flameja, se segueix remenant fins que quedi com una melmelada. Es aleshores quan s'hi tira la mel, un parell de voltes. S’hi posen les panses i els pinyons, un parell de voltes i ja s’hi pot posar el bacallà. Que s’escalfi, sense remenar. En tot cas sacsejar. Es porta a taula amb la mateixa cassola.
Nuri Mataró.

2h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4840 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: