NIUS DE PERNIL SALAT
Ingredients
- 6-8 LONXAS DE PERNIL,
- 250Gr ESPINACS CONGELATS,
- 200Gr MATÓ,
- 90Gr FORMATGE PARMESANO,
- FORMATGE RATLLAT
- 100Gr BACON EN TIRETES,
- 80Gr CHAMPINYONS TROSSEJATS,
- 1 OU BATUT,
- 1 CEBA,
- MANTEGA
Elaboració
Sofregir la seba, el bacon, els champinyons i els espinacs (ja descongelats)amb una mica d'oli. En un vol ficar el mató i el parmesano amb l'ou batut, lligaro tot be i afejir el sofregit, reservar.
Untem amb una miqueta de mantega el motlle de silicona (safata de 9 unitats) i cobrim cada forat amb les lonxes de pernil, pressionem ligerament perquè el pernil agafi la forma del motlle.
Omplim els nius amb de pernil amb la barreja d'espinacs i formatges, li posem una mica de formatge ratllat per sobre de cada niu i el fiquem al forn, precalentat a uns 190ºC, uns 20-25 min. Els deixem refredar una mica.
Desemmotlleu i disposeu en una safata. Acompanyar amb arros blanc.
Boníssim!!!
Comparteix aquesta recepta: