NIUS DE PERNIL SALAT

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir la seba, el bacon, els champinyons i els espinacs (ja descongelats)amb una mica d'oli. En un vol ficar el mató i el parmesano amb l'ou batut, lligaro tot be i afejir el sofregit, reservar.
Untem amb una miqueta de mantega el motlle de silicona (safata de 9 unitats) i cobrim cada forat amb les lonxes de pernil, pressionem ligerament perquè el pernil agafi la forma del motlle.
Omplim els nius amb de pernil amb la barreja d'espinacs i formatges, li posem una mica de formatge ratllat per sobre de cada niu i el fiquem al forn, precalentat a uns 190ºC, uns 20-25 min. Els deixem refredar una mica.
Desemmotlleu i disposeu en una safata. Acompanyar amb arros blanc.
Boníssim!!!

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se