Rossellones al bermut de Reus

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 200 gr de cloïsses rosellones
  • Mitja ceba
  • Un got de Bermut de Reus
  • Nyora en pols
  • All en pols
  • Nou moscada
  • Sal i oli

2 racions

Utensilis

Un colador de pasta.

Elaboració

Posem lea rossellones en aigua i sal una mitja hora perque s'obrin i treguin la sorra.
Passat aquest temps en una olla ben ampla hi posem un dit d'aigua i una capa de rossellones.
Bullim 5 minuts i retirem del foc.
Passem les rossellones en un colador gran, reservant el suc i les passem per sota l'augua de l'aixeta perque treguin tota la sorra restant.
Tallem la mitja ceba ben petita.
Posem oli en una paella i sofregim la ceba.
Un cop agafi aspecte transparent hi afegim el bermut. I tot seguit les rosellones.
Per acabar afegim el suc de coure les rissellones que haviem reservat. Ho farem colant-lo amb un colador fi i semse aprofitar el darrer suc del fons, on hi queda més sorra.
Afegim una mica de nou moscada, nyora i all, i deixem reduir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: