Rossellones al bermut de Reus
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 gr de cloïsses rosellones
- Mitja ceba
- Un got de Bermut de Reus
- Nyora en pols
- All en pols
- Nou moscada
- Sal i oli
2 racions
Utensilis
Un colador de pasta.
Elaboració
Posem lea rossellones en aigua i sal una mitja hora perque s'obrin i treguin la sorra.
Passat aquest temps en una olla ben ampla hi posem un dit d'aigua i una capa de rossellones.
Bullim 5 minuts i retirem del foc.
Passem les rossellones en un colador gran, reservant el suc i les passem per sota l'augua de l'aixeta perque treguin tota la sorra restant.
Tallem la mitja ceba ben petita.
Posem oli en una paella i sofregim la ceba.
Un cop agafi aspecte transparent hi afegim el bermut. I tot seguit les rosellones.
Per acabar afegim el suc de coure les rissellones que haviem reservat. Ho farem colant-lo amb un colador fi i semse aprofitar el darrer suc del fons, on hi queda més sorra.
Afegim una mica de nou moscada, nyora i all, i deixem reduir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.