Amanida de figues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Una bossa d'amanida mixta.
  • Uns retalls de pernil salat.
  • Uns daus de formatge fresc.
  • 16 figues si és possible que siguin de coll de dama, o similars.
  • Sal, vinagre i oli.

4 racions

Utensilis

Quatre plats bonics.

Elaboració

Posarem en cada plat una mica d'amanida mixta.
Per sobre, hi afegirem els retalls de pernil salat, el formatge fresc, i les figues tallades per la meitat.
Ho amanirem amb oli, sal i vinagre a gust.

15min

Notes

Aquesta recepta la vaig descobrir a un restaurant que es diu La Paz, de Banyoles.
Crec que és interessant la seva presentació, i també per donar a conèixer un lloc al qual s'hi està molt bé.
Si us hi agrada, també hi podeu afegir uns granets de magrana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: