Amanida de figues
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una bossa d'amanida mixta.
- Uns retalls de pernil salat.
- Uns daus de formatge fresc.
- 16 figues si és possible que siguin de coll de dama, o similars.
- Sal, vinagre i oli.
4 racions
Utensilis
Quatre plats bonics.
Elaboració
Posarem en cada plat una mica d'amanida mixta.
Per sobre, hi afegirem els retalls de pernil salat, el formatge fresc, i les figues tallades per la meitat.
Ho amanirem amb oli, sal i vinagre a gust.
15min
Notes
Aquesta recepta la vaig descobrir a un restaurant que es diu La Paz, de Banyoles.
Crec que és interessant la seva presentació, i també per donar a conèixer un lloc al qual s'hi està molt bé.
Si us hi agrada, també hi podeu afegir uns granets de magrana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.