Rap i llagostins amb avellana de Reus

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una ceba dolça.
  • Una tomaca madura mitjana.
  • Oli i sal.
  • 100 grams d'avellanes de Reus.
  • Un rap de 1.200 aprox.
  • 12 llagostins mitjans.
  • Fumet de peix.
  • Un gotet de vermut blanc.
  • Una cullerada de postres de farina de blat de moro.
  • Farina per fregir el rap.
  • Una cullerada de sucre negre.

Elaboració

En una paella, fregirem lleugerament el rap a talls no massa dobles, prèviament salat i enfarinat.
Quan comenci a rossejar, el traurem i reservarem.
En una cassola, posarem a sofregir la ceba triturada ben petita, i quan comenci a rossejar, afegirem la tomaca ratllada prèviament, i una cullerada de moka de sucre negre.
Hi posarem una mica de sal.
En una trituradora manual, posarem les avellanes, una mica de fumet de peix, sal i una cullerada de maizena de postres.
Tot seguit, posarem el rap a la cassola, i el vermut blanc. Deixarem que redueixi una mica.
A contiuació, posarem els llagostins, el que hem posat a la trituradora, afegirem fins cobrir amb fumet de peix, i deixarem que cogui uns cinc minuts o menys, just perque es coguin els llagostins.

45min

Notes

Si el deixem d'un dia per l'altre, té molt més sabor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: