Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina refrescant, amb els productes de l'hort. Plats lleugers per menjar freds.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació estiu.

Coulants de xocolata 100% amb Cointreau o Baileys

Coulants de xocolata 100% amb Cointreau o Baileys

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Timbal d'alvocat i salmó

Timbal d'alvocat i salmó

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 15 min.
Estació:    

Brou d'herbes aromàtiques

Brou d'herbes aromàtiques

Categoria: Altres
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 20 min.
Estació:        

Estofat de cigrons amb carn magra de porc

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:        

Canelons d'espinacs a la catalana

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Expert
Temps d'elaboració: 300 min.
Recepta per
Estació:        

Pastís salat de formatge i pera

Pastís salat de formatge i pera

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Arròs amb botifarra negra i pèsols

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional

Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional

Categoria: Salses
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 75 min.
Recepta per
Estació:        

Formatge ricotta al forn

Formatge ricotta al forn

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:      

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

1 2 3