Amanida de patates amb pernil dolç
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg patates noves ,vermelles petites, 100 gr pernil dolç, tonyina, 4 ous dusos, oli, vinagre, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
bullir les patates amb pell amb sal, cuan estan bullides posarles en una escorredora , cuan estan fredes, pelarles i tallarles a lamines .
Posar-hi un raig d' oli d' oliva, una mica de vinagre, no massa, pebre negre i rectificar de sal.
Acabar el plat amb el pernil dolç la tonyina i l' ou dur tallat petit.
Posar-ho a la nevera.
45min
Etiquetes: Amanida, patates Amanida Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10670 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.