Espaguetis amb cloïsses

Ingredients

  • De 80 a 100 gr de espaguetis per persona
  • cloïsses
  • Gambetes pelades sense sal
  • tomàquet fregit
  • alls - julivert
  • sal i oli d' oliva.

4 racions

Elaboració

Bullir els espaguetis amb aigua i sal.
En una paella posar les gambetes i 1 o 2 grans d' all tallats petits a fregir, després posar-hi un parell de cullarades de tomàquet, rectificar de sal.
Previament hem obert les cloïsses al vapor i les afegim a les gambes cuan aquestes ja estan cuites(jo també hi poso una mica del aigua de les cloïsses) afegir els espaguetis i remenar-ho tot amb un parell o tres de voltes, acabar amb una mica de julivert picat per sobre.
Sevir calent.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: