Musclos i cloísses "Cambrils"
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de musclos (si poden ser de roca, millor)
- Un quilo de cloïsses
- Una ceba picolada
- Sis alls pelats, i laminats
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem els musclos i les cloïsses, i els netegem ben bé.
A part, en una cassola amb tapa, fregim la ceba i els alls, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és cuit, afegim els musclos i les cloïsses, tapem la cassola, i deixem que s'obrin. Quan ja són oberts, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem servir a taula, en la mateixa cassola.
40min
Notes
El nom d'aquest plat, és perqué en Fra Albert era fill de Cambrils, i tenia arrels marineres.
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4916 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.