Pa de cereals i llegums, al microones

Pa : el pa està fet d’una barreja de cereals i llegums, més llavors (donar gust), i pastanaga (guanyar amorositat):

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 7,4g i 26kcal Arròs integral
  • 7,1g i 24kcal Blat de moro
  • 6g i 23kcal Sègol
  • 6,3g i 22kcal Fajol
  • 5,6g i 20kcal Ordi
  • 5,3g i 19kcal Civada
  • 4,9g i 16kcal Blat
  • 4,3g i 15kcal Quinoa
  • 35g i 14kcal Pastanaga
  • 3,3g i 12kcal Cigrons
  • 2,9g i 8kcal Mongeta seca
  • 2,5g i 8kcal Llenties
  • 1g i 3kcal Anís llavors
  • 1g i 3kcal Fonoll llavors
  • 0,25g i 0kcal Sal Iodada (0.006% Iode)

1 racions

Utensilis

Moli (molinar cereals i llegums tots junts) ELECTRIC MAGIC MILL 50 HP 1.6 LITROS DE ALUMINIO / ACERO MOLINO MUELE --------Picadora de Moulinex 1 2 3 ( molinar les llavors de quinoa, d'anís i de fonoll) ------- Batedora (per barrejar la pasta). ------ Motlles de silicona (Jata Llar MC68 )

Elaboració

CUINA: Per 24 racions (6 dies). Pastar 1236g de "barreja de cereals i llegums molinats prèviament" + 840g pastanaga (cuita olla pressió 6 minuts i molinada) + aigua aprofitar sobrant del bullit pastanaga i afegir-n’hi, al pastar tots els ingredients + 104g de quinoa, rentada i molinada + 48g (3, 65% de la barreja) de fonoll o d’anís, molinats + 6 g de sal --- de la pasta fer 6 fornades (d’uns 495g ≈) 9 minuts 800W microones (després 1a. cuita, per pèrdua de potència microones, 10 o 11 minuts, depèn de si és molt espès). 4 racions/fornada.
La pasta ha de quedar espessa de tal manera que la batedora ho pugui fer. També que al posar-la al motlle (silicona, untat amb un raig petit d’oli), queda plana amb un copets.
Tallar la fornada amb quatre trossos i congelar les racions amb carmanyoles. A la nevera es guarda bé uns tres dies o més (depèn temperatura)
Ració de pa
93 Pes [g]
213, 58 Energia [kcal]
30, 2 Proteïna [kcal]
164, 15 Hidrats Carboni [kcal]
7, 03 Fibra [g]
19, 24 Greix total [kcal]
2, 8 Greix saturat [kcal]
12, 29 H C Simples [kcal]
0, 33 Cost

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Deu de ser mol bo, pero em sembla mol complicat
Salutacions
Pau Mas diu:
Bon dia.
Per la salut, val la pena. Tinguis present que aquest "pa" representa el 40% (en kcal) del total del meu menú.

Si necessites algun aclariment, no dubtis en demanar-m'ho.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: