Rovellons o Pinetells al microones
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Recepta per microones
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit Rovellons o Pinetells, de mida mitjana, per persona
- Sal
- Pebre en pols
- Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Un biberó de plàstic per la picada
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primer de tot, netegem els bolets, els hi tallem el peu, i els posem amb el barret cap avall, damunt un plat. Seguidament, els salpebrem, hi afegim un raig de picada d'all i julivert, i els posem en el microones, a potencia màxima, dos minuts.
Quan són cuits, els posem en el plat on els servirem, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, un rajolí de picada i ja els podrem servir.
Jo aconselleria, fer-ne un com a prova, per veure el temps ideal de coccio, perqué depenent de la mida dels bolets, poden necessitar dos minuts, més o menys.
10min
Notes
Aquest plat, s'ha de fer, ineludiblement, amb rovellons o pinetells naturals, quan n'és el temps.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4926 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.