Saltat de bolets amb mongetes de Santa Pau i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Bolets ( Gírgoles , assortiment de bolets de pot, i quant és el temps, bolets naturals.
  • Una ceba tendre picolada
  • Botifarra culana negra
  • Oli d'oliva
  • Mongetes de Santa Pau ( les podem comprar ja bullides)
  • Tres alls pelats ratllats

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba, els alls i els bolets. Quan tot plegat és mig fregit, afegim les mongetes i la botifarra sense pell i tallada a rodelles. Deixem que es barregi tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: