Bolets al forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns quants rovellons
- Uns quants pinetells
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
1 racions
Elaboració
Si els bolets són frescos, els netegem be ,si els tenim confitats en pots , simplement els escorrem be.
Preparem una plata de forn amb els bolets a trossos.
Els reguem be amb oli de oliva.
Salpebrem una mica .
Escampem julivert picat per sobre.
Escalfem el forn a 180 graus.
Posem la plata al forn un cop calent,durant uns deu minuts.
Retirem del forn i si voleu serviu amb la mateixa plata , jo els vaig enplatar de manera molt maca.
30min
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.