Navalles al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes quantes navalles
- Un raig d'oli d'oliva verge
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Utensilis
Una plata de forn.
Elaboració
Preparem una plata per anar al forn i posem les navalles amb la part que s'obren mirant cap a dalt.
Les mullem amb l'oli i les salpebrem al nostre gust.
Precalentem el forn a 180º i posem la plata dintre. No ha de estar gaire temps , només quan veiem les navalles obertes és que estan a punt.
15min
Notes
No han de estar gaire temps al forn, ja que la navalla és un marisc que sol ser una mica dur de carnadura i si ens passem amb la cocció ens quedarien mol dures.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15961 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.