Bulots cuits (cargols típics a França)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants bulots- Un raig de vi blanc- Un pols de sal- Un pols de pebre negre molt- Una llimona-

2 racions

Utensilis

Un cassó gros o si preferim olla, depen de la cantitat de cargols.

Elaboració

Rentem i escorrem els bulots . Els posem en un cassó al foc i afegim el vi blanc i salpebrem una mica. Deixem coure durant vint minuts i després escorrem els bulots i els ruixem amb una mica de llimona expremeguda. Els deixem refredar una mica i llestos.

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: