Paella marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Ingredients
- 4 rodelles de rap
- 4escamarlans
- 4gambes
- 300grs d'almejas
- 300grs de musclos
- 300grs de calamars
- 100grs de pèsols
- 250grs d'arròs
- Oli
- All
- Tomata fet puré
- Fumet
2 racions
Utensilis
Una paellera, un bon foc i un forn.
Elaboració
Posem la paellera al foc amb un raig d'oli i fregim el rap i el retirem de la paellera.
Desprès en la mateixa paellera i oli, fregim les gambes, els escamarlans, els calamars i els pèsols;retirant de la paellera cada cosa que fregim.
Desprès i fregim l'all i el retirem també.
Tot seguit afegim la tomata feta puré i la sofregim una mica.
Desprès i afegim l'arròs i donem unes voltes.
A continuació, afegim els escamarlans, les gambes, els calamars, els musclos, les almejas, els pèsols i els rap; i ofeguem tot el conjunt una mica.
Desprès afegim el fumet que arrenqui el bull i posem al forn pre-escalfat uns 15 minuts.
1h
Notes
El temps d'elaboració es orientatiu depenent dels ingredients que fem servir.
Etiquetes: Arròs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.