Paella marinera

Ingredients

  • 4 rodelles de rap
  • 4escamarlans
  • 4gambes
  • 300grs d'almejas
  • 300grs de musclos
  • 300grs de calamars
  • 100grs de pèsols
  • 250grs d'arròs
  • Oli
  • All
  • Tomata fet puré
  • Fumet

2 racions

Utensilis

Una paellera, un bon foc i un forn.

Elaboració

Posem la paellera al foc amb un raig d'oli i fregim el rap i el retirem de la paellera.
Desprès en la mateixa paellera i oli, fregim les gambes, els escamarlans, els calamars i els pèsols;retirant de la paellera cada cosa que fregim.
Desprès i fregim l'all i el retirem també.
Tot seguit afegim la tomata feta puré i la sofregim una mica.
Desprès i afegim l'arròs i donem unes voltes.
A continuació, afegim els escamarlans, les gambes, els calamars, els musclos, les almejas, els pèsols i els rap; i ofeguem tot el conjunt una mica.
Desprès afegim el fumet que arrenqui el bull i posem al forn pre-escalfat uns 15 minuts.

1h

Notes

El temps d'elaboració es orientatiu depenent dels ingredients que fem servir.


Recepta de cuina de Paella marinera
Aquesta es mes grossa que la de la recepte...
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Paella marinera
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

15026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Charo diu:
Si que teniu poca gana per Girona, jo poso 500 gr de arròs per a cuatre i mai mos sobra, jeje
Si queda bo, natros fartem
Rosmi diu:
Yo crec que per fe una bona paella es tot el sofregit, i bec que te falta una mica de pebrot i ceba i el fumet un rajet de absenta
Jordi Bosch Negre diu:
Igual que la tarta de poma, crec que tot son maneres de fer els plats i receptes, el fet de no fer gaire sofregit a la paella aquesta que fem nosaltres , és per que agafi més gust de peix, o almenys creiem que així d´aquesta manera ens agafa més gust de peix. En quan al fumet, el solem fer amb forces caps i retalls de peix, que segur que afavoreix a tenir molt més gust de peix. Jo per altra banda , on si faig servir un bon sofregit ès a l´arròs a la cassola, a la paella aquesta m´agrada més que tingui força gust de peix. Però no tanco mai portes, segur que amb un bon sofregit tambè deu ser d´alló més bona aquesta paella.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: