Paella de fetge de bou
És un plat que dona molta energia, un menjar de valent. Original d'Alboraia de l'Horta. País valencià.
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → País Valencià
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 gr. d'arròs
- Fetge, lleterola i el rellomello del bou
- 1 endívia o escarola
- ½ kg. de cigrons arremullats
- Tomaca, pebre roig, safrà, oli i sal i 0'8 l. d'aigua.
4 racions
Utensilis
Cullera de fusta i paleta paellera.
Elaboració
Sofregir molt bé, el fetge, el rellomello i la lleterola, que ja estaran tallats a trossets i salats. Ara sofregir l'endívia i la tomaca; afegir el pebre roig.
Es dona a tot açò unes voltetes en la paella fins que l'endívia estiga blaneta, a continuació es posa l'aigua i es deixa bullir un poc (10 min.).
Posar els cigrons (si estan bullits, millor) i després l'arròs, el temps de coguda es de 15 a 20 min. els primers 7 -8 min. a foc fort i la resta a foc lent.
Quan l'arròs estiga sequet, ja estarà fet.
1h
Notes
Es serveix igual que una paella normal i pot esser aconpanyat d'una manida de carxofes crues pelades i tallades a rodanxes amb oli,sal i pebre roig dolç i picant.
Etiquetes: Bou, arròs Paella de fetge de bou Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.