Fetge de cavall a la graella amb patates a la papillot
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de fetge de cavall de 150 grams cadascun (aproximadament)
- Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata plana per anar al forn
Dos plats plans de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un full de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, fem la picada i la reservem.
Tot seguit, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de fetge, els salpebrem i els fiquem a la graella fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, els fiquem de dos en dos en un plat a la part de dalt, i a la part de baix del plat, fiquem mitja patata a la papillot.
Seguidament, fiquem un rajolí de picada tant a la patata com als talls de fetge, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants talls de fetge i patates com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1529 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.