Espigalls saltats amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams d'espigalls frescos
  • Dos talls de cansalada fresca tallats a trossos menuts
  • Aigua
  • Un brot de julivert fresc
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Dos alls laminats
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una cullera de fusta
Una paella gran amb tapa
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem els espigalls, els tallem en trossos regulars i els reservem.
Tot seguit, posem una olla amb aigua, un pessic de sal i un brot de julivert, i quan comença a bullir afegim els espigalls, els escaldem durant set minuts, i un cop cuits els escorrem i reservem.
A part, en una paella gran amb tapa, posem un raig d'oli d'oliva, afegim la cansalada tallada a trossos menuts, i dos grans d'all laminats, ho salpebrem i amb la tapa posada ho fregim fins que la cansalada està ben fregida.
Seguidament, hi afegim els espigalls i un raig de vi blanc, i deixem que cogui fins que tot el conjunt és cuit, corregim de sal i ja tenim els espigalls a punt per servir.

1h

Notes

Els espigalls són una verdura d'hivern que els posem trobar en els mercats, durant els mesos de desembre, gener i febrer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

775 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: