Trinxat de verdures estil Cerdanya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 gr. de cansalada fumada.
  • Quatre patates mitjanes.
  • Dues Pastanagues.
  • 1 Col petiteta.
  • Una Xirivia.
  • Un Nap.
  • Oli i sal.

4 racions

Elaboració

Farem a daus petits la cansalada fumada.
La posarem en una paella, i la enrossirem.
Després de bullides les verdures, les aixafarem amb una forquilla.
Les posarem dins la paella on hi tenim els dauets de cansalada.
Ho anirem remenant, tot trinxant les verdures, fins que estigui tot junt i enrossit.

15min

Notes

Aquest plat, és molt adequat per aprofitar les verdures que posem al brou. Queda molt gustós.
Si al brou hi posem un os del pernil, també podem aprofitar la carn i fer-la a dauets.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: