Trinxat de verdures estil Cerdanya
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 gr. de cansalada fumada.
- Quatre patates mitjanes.
- Dues Pastanagues.
- 1 Col petiteta.
- Una Xirivia.
- Un Nap.
- Oli i sal.
4 racions
Elaboració
Farem a daus petits la cansalada fumada.
La posarem en una paella, i la enrossirem.
Després de bullides les verdures, les aixafarem amb una forquilla.
Les posarem dins la paella on hi tenim els dauets de cansalada.
Ho anirem remenant, tot trinxant les verdures, fins que estigui tot junt i enrossit.
15min
Notes
Aquest plat, és molt adequat per aprofitar les verdures que posem al brou. Queda molt gustós.
Si al brou hi posem un os del pernil, també podem aprofitar la carn i fer-la a dauets.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
22 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.