Conill en escabetx de l'amic Toni

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conillet de bosc.
  • Un porro.
  • Un polsim de pebre negre.
  • Dues fulles de llorer
  • 1 Ceba gran
  • Vuit grans d'all
  • 250 l. oli verge
  • 250 l. vinagre
  • Un gotet de vi blanc.
  • Sal
  • Dues cullerades de pebre vermell.

Elaboració

Salpebrem el conill i el tallem a octaus.
Ho podem en una paella amb oli calent, i l'enrossim. Reservem.
A la mateixa paella, hi posem la ceba tallada juliana, el porro, els alls, les fulles de llorer i un polsim de pebre negre.
Quan la ceba i tot estigui ben enrossit, poseu el conill a sobre, i ho deixeu deu minuts.
Després, hi afegiu el vinagre, el pebre vermell dissolt, l'oli i el gotet de vi blanc. Remeneu, baixeu el foc i deixeu-ho coure durant 40 minuts aprox.
Poseu-lo en una safata i a la nevera, per menjar quan us vingui de gust.

1h

Notes

Aquesta recepta, podeu fer-la servir per perdius, guatlles, etc. Tenint en compte el temps de cocció segons el tamany de la peça.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Frederic Perez Capo diu:
Crec que el faré, i potser li afegirè un poc de brou d'au i unes patates a llesques. Per compltar el plat.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: