Cassoleta de peix i marisc amb patates i pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cebes mitjanetes
- Una tomaca madura
- Tres patates mitjanetes
- Un grapat de pèsols (si pot ser del temps)
- Oli verge d'oliva
- Sal
- All i julivert picats
- Brou de peix o fumet
- Sis calamarsets mitjanets
- Mig quilo de musclos
- 200 grams de xirles o cloïses
- Una cua de rap a rodanxes
- Un grapat d'ametlles i/o avellanes torrades
- Un polsim de pebre vermell
- Una copeta de vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola i una batedora elèctrica
Elaboració
Posarem una cassola al foc, amb l'oli i la ceba ratllada, i la dorarem a foc lent. La reservarem.
Afegirem seguidament, els calamarsets a rodanxes i deixarem que deixin anar el seu suc, fins que veiem que queden una mica fosquets de color (voldrà dir que ja són tous)
Afegirem seguidament la tomaca ratllada, i la sofregirem lleugerament.
Hi afegirem seguidament la ceba que hem reservat.
Hi tirarem el vi blanc i ho flambejarem tot.
Seguidament, hi posarem els musclos (que haurem obert a part).
Ho cobrirem de brou, i hi afegirem les cloïses, les patates i els pèsols, i deixarem que bulli una estona.
Finalment, afegirem el rap a rodanxes i les avellanes i ametlles prèviament triturades amb una mica de brou.
Hi espolsaem per sobre una mica d'all i julivert, i un polsim de pebre vermell, i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts més.
30min
Notes
Aquest suquet, és millor menjar-lo d'un dia per l'altre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6053 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.