Puré de patates amb frankfurt
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bossa de puré de patates
- 400 g de cebes
- 150 g de salsitxes de Frankfurt
- 50 g de formatge gruyere ratllat
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 50 cc d'oli
- Sal i orenga
4 racions
Elaboració
Preparem el puré seguint les instruccions del paquet.
Tallem la ceba en juliana i la fregim amb l'oli. Quan la ceba es comenci a daurar, li afegim les salsitxes que abans haurem tallat a rodanxetes. Ho acabem de fregir tot durant 2 minuts,
En una safata, que haurem engrassat amb mantega, escampem el puré i repartim per sobre el sofregit de ceba i frankfurt. Posem per sobre una mica d'orenga i cobrim amb els formatges ratllats.
Gratinem al forn durant 5 minuts.
30min
Notes
És un plat senzill, que agrada molt als nens.
Etiquetes: Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6160 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.