Farcellets de carbassó, formatge de cabra i pinyons

Ingredients

  • 7 fulls de pasta filo
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 carbassó mitjà
  • 5 talls de formatge de cabra
  • 40 gr de mantega
  • Oli i sal

2 racions

Elaboració

Si no tenim massa temps per preparar-ho, us aconsello que feu el carbassó al microones. El tallem en daus petits i el posem en un bol amb un raig d'oli i una mica de sal i el posem 8 minuts a potència màxima. Mentre es cou el carbassó enrossirem els pinyons amb una mica d'oli. Seguidament agafarem la pasta filo i amb un talla pastes fem 4 quadrats del rectangle gros. Separem les fulles amb compte i les pinzellem una per una amb la mantega en pomada i les col.loquem una sobre l'altre de forma desordenada. Agafem un tall de formatge de cabra i el posem a la part central i a sobre una mica de carbassó i de pinyons. Ara amb compte de que no se'ns trenqui anem fent els farcellets i els lliguem amb cordill de cuina i els anem col.locant també amb compte dins d'una font amb una mica de mantega al fons. I els enfornem uns 10 o 15 minuts a 180º, fins que quedin torradets. Per servir-los no els agafarem per sobre ja que se'ns podrien trencar, ho farem amb l'ajuda d'una espàtula. Podem servir com aperitiu o segon plat. Boníssim!!!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6067 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: