Crestes de codonyat i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de crestes (obleas) La Cocinera
  • codonyat a gust
  • formatge a gust
  • mantega
  • sucre glas
  • canyella

12 racions

Utensilis

També es podrien fer fregides, però el formatge es desfaria molt.

Elaboració

Preparem les crestes posant una porció petita de codonyat i formatge.
Les tanquem amb una forquilla. Les pintem amb una mica de mantega.
Les posem al forn, que abans haurem escalfat, a 190º durant 12 minuts.
Un cop tretes les empolvorem amb sucre glas i canyella.

15min

Notes

No cal dir com estan de bones. Les servim amb una copeta de moscatell i ...a celebrar l'èxit de "Pa negre". A veure qui s'anima a penjar una recepta que en faci honor.


Recepta de cuina de Crestes de codonyat i formatge

Servides

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: