Crestes de codonyat i formatge
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet de crestes (obleas) La Cocinera
- codonyat a gust
- formatge a gust
- mantega
- sucre glas
- canyella
12 racions
Utensilis
També es podrien fer fregides, però el formatge es desfaria molt.
Elaboració
Preparem les crestes posant una porció petita de codonyat i formatge.
Les tanquem amb una forquilla. Les pintem amb una mica de mantega.
Les posem al forn, que abans haurem escalfat, a 190º durant 12 minuts.
Un cop tretes les empolvorem amb sucre glas i canyella.
15min
Notes
No cal dir com estan de bones. Les servim amb una copeta de moscatell i ...a celebrar l'èxit de "Pa negre". A veure qui s'anima a penjar una recepta que en faci honor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2580 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.