Pastís de galeta i formatge sense forn

Ingredients

  • Per la base
  • 150gr. de galetes Maria, triturades
  • 100gr. de margarina
  • Per el mig
  • 400cc. de llet
  • 150 gr. de sucre
  • 3 sobres de quallada
  • 300 gr. de formatge fresc per untar
  • Per sobre
  • 1 sobre de gelatina de maduixa

Elaboració

Primer barregem les galetes amb la mantega i fem un llit al cul del motllo, jo faig servir un de 22 cm. i queda prim i molt repartidor, desprès ho posem a la nevera perquè es refredi de l'escalfor de la cuina. Si no s'escampa bé fem servir els nostres dits, i així queda ben repartit.
Tot seguit escalfem la llet i fem la quallada com ens indica les instruccions del fabricant, i a més, afegim el sucre i el formatge fresc. Quan ho tenim tot junt i espès, ho deixem reposar una mica i ho posem sobre la galeta que tenim en el motllo.
I quan estigui una mica fred ho posem a la nevera un parell d'hores, desprès preparem la gelatina, també com ens explica el fabricant i amb una cullera l'escampem sobre el pastís, perquè no faci forats, nomes hi posem la gelatina que creiem necessària, si l'hi posem tota pot ser que no ens agradi, amb el que em sobra, jo ho poso amb gotets i els meus nois s'ho mengen com si fós un iogurt.
Posem el pastís acabat a la nevera i quan la gelatina sigui consistent, ja es pot menjar.


Recepta de cuina de Pastís de galeta i formatge sense forn
Recepta de cuina de Pastís de galeta i formatge sense forn

I també amb gelatina de llimona, boníssim

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Beppa Casas diu:
Què són els sobres de quallada? Ón cal comprar-los?
Cristina Iniesta diu:
Son sobres de "cuajada", jo faig servir els de Royal... al super ho trobaras a la zona de reposteria.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: