Pastís de galeta i formatge sense forn
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per la base
- 150gr. de galetes Maria, triturades
- 100gr. de margarina
- Per el mig
- 400cc. de llet
- 150 gr. de sucre
- 3 sobres de quallada
- 300 gr. de formatge fresc per untar
- Per sobre
- 1 sobre de gelatina de maduixa
Elaboració
Primer barregem les galetes amb la mantega i fem un llit al cul del motllo, jo faig servir un de 22 cm. i queda prim i molt repartidor, desprès ho posem a la nevera perquè es refredi de l'escalfor de la cuina. Si no s'escampa bé fem servir els nostres dits, i així queda ben repartit.
Tot seguit escalfem la llet i fem la quallada com ens indica les instruccions del fabricant, i a més, afegim el sucre i el formatge fresc. Quan ho tenim tot junt i espès, ho deixem reposar una mica i ho posem sobre la galeta que tenim en el motllo.
I quan estigui una mica fred ho posem a la nevera un parell d'hores, desprès preparem la gelatina, també com ens explica el fabricant i amb una cullera l'escampem sobre el pastís, perquè no faci forats, nomes hi posem la gelatina que creiem necessària, si l'hi posem tota pot ser que no ens agradi, amb el que em sobra, jo ho poso amb gotets i els meus nois s'ho mengen com si fós un iogurt.
Posem el pastís acabat a la nevera i quan la gelatina sigui consistent, ja es pot menjar.
Etiquetes: Suaus Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.