Pastís de nous
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Alta
Ingredients
- 6 ous
- 60 gr. de sucre
- 250 gr. mantega
- 200 gr. de sucre glas
- 4 cullerades de suc
- 250 gr. de farina
- 2 cullerades de llevat
- 150 gr. de nous
10 racions
Utensilis
Un bol
una varilla
un motlle
Elaboració
Preescalfar el forn a 180º C i cobrir un motlle amb paper vegetal.
Separar els rovells de les clares.
Muntar les clares a punt de neu i anar empolvorant mentrestant amb els 60 gr de sucre.
Barrejar la mantega estovada, el sucre glaç i els rovells fins a obtenir una pasta cremosa.
Afegir el suc de llimona, barrejar i afegir la farina, el llevat, les clares a punt de neu i abocar la massa al motlle.
Abocar les nous per sobre i enfornar.
50min
Notes
Cal vigilar el pastís quan passi el temps perquè estigui ben cuit, punxant amb una vareta.
Etiquetes: Cervera La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3108 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.