Calamars amb ceba

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kilo de calamars
  • 3 cebes
  • Sal i pebre negre
  • 1 vas de vi blanc sec
  • 4 cullerades d'oli

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Es posa a daurar el calamar a la cassola.
Es tallen les cebes a la juliana i es posen a la cassola a daurar uns minuts amb el calamar.
Es posa la sal i el pebre i el vas de vi blan sec.
Es dona 30 minuts de cocció.
Ja està llest per servir.

50min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pereta diu:
una imatge val mes que mil paraules

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: