Mandonguilles casolanes

Ingredients

  • 300gr carn picada de vedella
  • 300gr. carn picada de porc
  • Um ou
  • Sal
  • Farina blanca
  • Patata
  • Tomate
  • Una fulla de llorer
  • oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Utensilis

cassola, cullera de fusta

Elaboració

Fer una massa amb les dues carn picades un ou sal i la farina blanca preparar unes boletes i fregirles o continuació separarles, amb una cassola posar una mica d'oli d'oliva i sofregir el tomate afegir la patata tallada i cubrir d'aigua afegir una fulla de llorer i quan començi a bullir ficar el foc lent uns trenta minuts aproximadament, l'ultim afegir les mandonguilles i deixar uns minuts mes al foc.

35min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7640 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Bonica recepte de mendonguilles,m´agrada molt aixó del llorer, em recorda la cuina de les avies que en feian servir a per tot de fulles de llorer.
Pereta diu:
les plantes aromatique, sempre les faig servi per cuinar

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: