Mandonguilles casolanes
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300gr carn picada de vedella
- 300gr. carn picada de porc
- Um ou
- Sal
- Farina blanca
- Patata
- Tomate
- Una fulla de llorer
- oli d'oliva
- Aigua
4 racions
Utensilis
cassola, cullera de fusta
Elaboració
Fer una massa amb les dues carn picades un ou sal i la farina blanca preparar unes boletes i fregirles o continuació separarles, amb una cassola posar una mica d'oli d'oliva i sofregir el tomate afegir la patata tallada i cubrir d'aigua afegir una fulla de llorer i quan començi a bullir ficar el foc lent uns trenta minuts aproximadament, l'ultim afegir les mandonguilles i deixar uns minuts mes al foc.
35min
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.