Truita d'espinacs

Ingredients

  • 1/2 Kg. d'espinacs
  • 2 alls
  • Pinyons i panses

2 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Agafem els aspinacas bullits anteriorment.
Els fregirem amb oli d'oliva i quan estan a mig bullir tirem les panses els piyons i ho deixem coure uns minuts.
Després tirem l'ou, el girem dues vegades per cada banda i està a punt de menjar.

20min


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta truita.Trovo que és una recepte molt sana i també catalana.Salut i receptes.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: