Sanfaina amb toc picant

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pebrot vermell gros
  • 2 pebrots verds tiran a petits
  • 2 alberginies
  • 3 grans d'all
  • Un pot de tomàquet natural (sense triturar)
  • 1/2 vas de tomàquet fregit
  • 1-2 bitxos petits
  • Oli d'oliva 0'4ª
  • Sal
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Una paella
Un gabinet
Una cullera de fusta

Elaboració

Trossegem el pebrot vermell i el comensarem a fregir amb oli a la paella,seguidament posarem els pebrots verds també a trossos i el bitxo, o tindrem fregint-se a foc moderat uns 10 minuts.
Tallarem els alls a daus petits, l'alberginia trossejada amb una mica de sucre i sal, ho seguirem fregint una estona més.
Escorrem el tomàquet i el partim a trossos grossos, l'afigim a la paella amb una mica de sucre i sal, el tindrem a coure uns 10 minuts a foc lent amb la paella tapada, acabarem tirant el tomàquet cuit una estoneta més, i ja estarà llest.

40min

Notes

Acompanyada de bacallà fregit, és boníssìm.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pereta diu:
sucre a la sanfaina
Claustre diu:
Si, perquè treu l'acidesa

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: