Sanfaina amb toc picant
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot vermell gros
- 2 pebrots verds tiran a petits
- 2 alberginies
- 3 grans d'all
- Un pot de tomàquet natural (sense triturar)
- 1/2 vas de tomàquet fregit
- 1-2 bitxos petits
- Oli d'oliva 0'4ª
- Sal
- Sucre
4 racions
Utensilis
Una paella
Un gabinet
Una cullera de fusta
Elaboració
Trossegem el pebrot vermell i el comensarem a fregir amb oli a la paella,seguidament posarem els pebrots verds també a trossos i el bitxo, o tindrem fregint-se a foc moderat uns 10 minuts.
Tallarem els alls a daus petits, l'alberginia trossejada amb una mica de sucre i sal, ho seguirem fregint una estona més.
Escorrem el tomàquet i el partim a trossos grossos, l'afigim a la paella amb una mica de sucre i sal, el tindrem a coure uns 10 minuts a foc lent amb la paella tapada, acabarem tirant el tomàquet cuit una estoneta més, i ja estarà llest.
40min
Notes
Acompanyada de bacallà fregit, és boníssìm.
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2711 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.