Sardines a la fregidora d'aire
Si no t'atreveixes a fer sardines a casa per l'olor que deixen, la solució es fer-les amb la fregidora d'aire.
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per fregidora d'aire
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 sardines petitetes
- Sal gruixuda
1 racions
Elaboració
Demaneu a la peixateria que us treguin el caps de les sardines i les tripes.
Sense els caps ocupen menys a la safata de la fregidora, si són petites i us hi caben bé les podeu fer amb el cap.
Renteu bé les sardines sota l'aigua i deixeu-les assecar.
Saleu les sardines.
I poseu-les dins el recipient de la fregidora, amb un rajet d'oli, i programeu a 200º durant 10 minuts.
Si la fregidora no te resistència dalt i baix, als 5 minuts, girem les sardines.
Si no us cal girar-les, al cap dels 10 minuts ja estan a punt.
Es posen en una safata i ja es poden servir.
15min
Notes
Si volem eliminar l'olor de sardina de la fregidora: En acabar de fer les sardines, posar dos gots d'aigua, un rajolí de detergent i una llimona tallada en 2 trossos, programar a 200º durant 5 minuts.
En acabar, llençar el líquid, netejar com habitualment amb detergent, esbandir i assecar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
31 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.