Cargolada a la llauna
Categoria:
Altres
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cargols dejunats-Oli-Sal-Pebre-Cansalada , papada o altra acompanyament-
4 racions
Utensilis
Unbon caliu amb una mica de flama,una llauna i paciancia a l'hora de courels.
Elaboració
Rentem els cargols ; els escorrem i els posem en una llauna cara amunt. Els salem i empebrem be , tant per fora com per dintre . Posem la cansalada escampada per la llauna , o sobre dels cargols , segons volem . Els ruixem amb oli i posem la llauna sobre el foc que es vagin fent lentament. Els podem fer al caliu , o sinó en disposem , els podem fer al forn. Els servim segons el gust , acompanyats amb allioli o vinagreta.
1h
Notes
Tant si els cuines al caliu o a forn, hem de tenir en compte a no coure ni poc ni massa els cargols.Poc cuits no valen res i per mi son fastigosos, i massa cuits quedes resecs, o sigui que anar vigilant i quan estàn aquell punt a disfrutar de la cargolada.
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.