Cargols guisats amb menuts de carn
Categoria:
Altres
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cargol-Menuts de conill-Menuts de pollastre-Menuts de costella de porc-Conyac-Vi ranci-Brou-Ceba-Tomata-
La picada:
- Ametlles-Avellanes-Llesca de pa fregit-Fetge menut-All-Julivert-Suc de la cocció-Farina-
Per bullir els cargols:
- Aigua-Sal-Herbes aromàtiques-Vinagre-Grans de pebre-Fulles de llorer
Utensilis
Una olla, una cassola, un morter per la picada i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot posarem a bullir els cargols amb aigua abundant i la resta d'ingredients.
Els farem bullir 1 o 2 hores depenent dels cargols.
Durant la cocció cambiarem l'aigua les vegades que faci falta; fins veure que és neta.
Un cop bullits els escorrem i els reservem.
Posem una cassola al foc amb oli; i fregim el fetge i la llesca de pa i o reservem en un morter.
Després i saltem el conill, el costella i el pollastre; remullat amb conyac.
Un cop fregit això o reservem en un plat. Seguidament fem un sofregit amb ceba i tomata. Mentrestant, preparem la picada ben fina i la reservem.
Posem brou a calen-tar en una casso.
Un cop fet el sofregit, afegim la carn a la cassola, els cargols, un bon got de vi ranci i brou fins a cobrir els cargols.
Fem coure tapat una bona mitja hora; a mitja cocció afegirem la picada desmarxada amb soc de la cocció; remenarem be i seguirem la cocció tapada. Si cal tastarem i rectificarem de sal.
3h
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4313 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.