Macarrons de carnaval

Ingredients

  • Per400grs de macarrons-2c/s d'oli-50grs de mantega-350grs de botifarra negra-100grs de cansalada viada-1ceba-formatge ratllat Emmental-50grs de pernil salat-sal-Per la beixamel:100grs de mantega-100grs de farina-1l de llet calenta-

3 racions

Utensilis

Una olla, una paella , un cassó i una plata de forn.

Elaboració

Primer de tot bullim la pasta al punt amb aigua i sal , i l'escorrem i reservem. En una paella amb oli ,escalfem la mantega,sofregim la ceba picada i quan sigui rossa i afegim la botifarra negra esmicolada i la cansalada a daus petits. Deixem coure 10 minuts. Mentrestant fem la beixamel;fonem la mantega a foc suau,aboquem la farina remenant fins que espessir i afegim la llet calenta sense deixar de remenar. Barregem el sofregit amb un terç de la beixamel i del formatge , amb la pasta. Ho posem en una plata per anar al forn i afegim la resta de beixamel i del formatge. Deixem coure fins que estigui daurat per sobre. Mentrestant fregim lleugerament el pernil salat a trossos fins i l'escorrem be de l'oli. Per acabar quan traiem els macarrons del forn escampem el pernil per sobre.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: