Macarrons amb sèpia
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya-Terrassa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de macarrons
- 3 cebes grosses
- 2 sèpies grosses i fresques
- Oli,
- Sal,
- Formatge ratllat
- Farina i
- Llet per a la beixamel (opcional)
4 racions
Elaboració
Posareu oli en una cassola i hi sofregiu la ceba uns 25 minuts.
La sèpia, un cop neta, la talleu a trossos grans i la poseu a coure a la cassola amb la ceba fins
que quedi ben cuita.
Sobretot cal incloure la melsa de les sèpies, perquè ens ajudarà a coure-les millor i que no s’enganxin, si bé en aquest cas també podríem afegir una mica de fumet.
En una altra olla, bulliu els macarrons, un cop cuits, els poseu en una plata que pugui anar al forn i hi
afegiu el sofregit amb la sèpia.
Ho podeu cobrir amb formatge ratllat o beixamel i gratinar-ho.
Etiquetes: Macarrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2181 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.