Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 gr de bacallà sec
- 1/2 kg de tomàquets frescos
- 3 grans d'all
- julivert
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1/4 d'oli
- sal
Elaboració
Posem el bacallà en remull 24 hores.Un cop passat el temps de remull el tallem a trossos , i ben escorregut el fregim amb oli ben calent.Després el posem amb una cassola de ferro.Amb el mateix oli fregim l'all, el pebre, i el gotet de vi,i ho afegim al bacallà.Amb el julivert restant el picarem i el posarem sobre el bacallà i amb l'all farem el mateix, ho posarem al forn que es torri uns 12-15 minuts, i ja esta a punt de menjar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4223 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.