Bacallà a la llauna

Ingredients

  • 800 gr de bacallà sec
  • 1/2 kg de tomàquets frescos
  • 3 grans d'all
  • julivert
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1/4 d'oli
  • sal

Elaboració

Posem el bacallà en remull 24 hores.Un cop passat el temps de remull el tallem a trossos , i ben escorregut el fregim amb oli ben calent.Després el posem amb una cassola de ferro.Amb el mateix oli fregim l'all, el pebre, i el gotet de vi,i ho afegim al bacallà.Amb el julivert restant el picarem i el posarem sobre el bacallà i amb l'all farem el mateix, ho posarem al forn que es torri uns 12-15 minuts, i ja esta a punt de menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4223 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Yolanda grau diu:
Jósua, no esmentes el tomàquet quan ho elabores. Per la foto, s'entèn que els deus tallar per la meitat i els poses directament a la safata de forn... A la foto també s'hi veu ceba, suposo que també deus fer igual que el tomàquet, no? El gotet de vi, blanc?
Josuè O'Donell diu:
La guarnició es al gust.
Jo hi poso unes cebes i uns tomàquets tallats per la meitat, però posa-hi el que et vingui de gust.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: