Bacallà amb mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un parell de talls  de bacallà
  • 100grs de farina
  • 1 tassa de cafè plena de mel
  • 1/4lt d'oli
  • Aigua
  •  

1 racions

Utensilis

Una cassola, una escorredora i una paella.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb el bacallà i cobert d'aigua i es deixa escalfar sense deixar que arrenqui el bull. Un cop cuit es treu de la cassola  i es deixa escórrer be en un drap de cuina i con sigui sec es posa a la nevera. Un cop veiem el bacallà ben fred, el traiem de la nevera.
Preparem una pasta amb la farina , la mel i una mica d'aigua, que sigui una pasta compacte però no massa espessa.
Posem una paella amb força oli al foc i passem el bacallà per la pasta i després el passem a la paella.
Anem girant sovint el bacallà fins que es dauri una mica.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

18303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: