Arròs de pop y gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Facil
Ingredients
- 4 gambes per persona
- 1 pop mediano
- 1 seba
- 2 tomates madures
- 2 grand de all, julivert, colorant, oli de oliva un chorret de vi blanc.
- 450 gr de arròs extra de les terres del ebre (millor bomba)
- Caldo de peix
4 racions
Utensilis
Una paellera grand
Elaboració
Posaren el oli a la paella, posem les gambes i les doren un pelin, posen el pop i el sofreixin per que solte tot el gustet.
Agregen lo sofreixin de la ceba, la tomata el all i julivert tot rallat o triturat, el dixen sofreixim una bona estoneta a foc minim, com mes sofreixit mes bo quedará, posen el arros i tambe el sofreixin que quede doradet, posen el vi, el dixen que se evapore, tirem lo caldo calent i el dixen coure al nostre gust, a mi mes aviat duret.
45min
Etiquetes: Paella Arros Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5640 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.