Carxofes amb gambes

Ingredients

  • 3 carxofes per persona.
  • 3 gambes per persona.
  • 2 grans d'all.
  • Sal i oli.

Elaboració

Netejar les carxofes i tallar-les en quatre i cada quart per la meitat, posar-les en el got del Thermomix amb oli a ull, els dos grans d'all i sal. Programar 15 minuts, temperatura Varoma, velocitat cullera i gir a l'esquerra.
Quan falti 2 minuts perquè acabi el temps afegir les gambes.

20min

Notes

L'oli sobrant ho podeu fer servir per fer paella.

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
i sense thermomix, que tal?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: