Carxofes arrebossades

Ingredients

  • 1 kg de carxofes
  • 2 ous
  • Farina blanca
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem les carxofes i les posem a bullir senceres durant 5 minuts.
Les posem a escórrer i quan no cremin les tallem a rodanxes primes.
Batem els ous (d'un en un).
Passem els talls de carxofa per la farina i després per l'ou.
Els fregim fins que estiguin rossos.
El foc no ha d'estar molt fort. Les carxofes han de quedar al dente però no massa crues.

15min

Notes

Aquests carxofes són ideals com acompanyament,


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22866 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Aina Martí Martí diu:
No cal bullir les carxofes! També es couen si les arrebossem i les fregim directament, i queden molt més bones i cruixents. L'arrebossat es pot fer tal com s'indica o només amb farina i aigua.
M. Angels Ribas diu:
Totalment d'acord, la pasta es bo fer-la amb temps de que reposi a la nevera, queden molt cruixents

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: