Platillo de carxofes i xipirons
Categoria:
Altres
Estació: primavera hivern
Ingredients
- All i julivert picat,120gr.de xipis,4ó5 carxofes,sopa de peix(pot ser tetra brick),pernil tallat a cuadrets petits,oli oliva i sal
2 racions
Utensilis
sopa de peix ,tetra brick,
Elaboració
primer lloc neteja les carxofes i les talles a gra d'all,les saltejes ben rosetes i les reserves.possem una paella ben calenta amb un raigs d'oli posses l'all i de seguida els xipis tot seguit el pernil tallat un punt de sal i el julivert i les carxofes finalment possem un xic de sopa de peix i llestos per degustar
15min
Notes
hi pots afaguir esparrecs verds de temporada,xipirons congelats per redui costos del plat
Etiquetes: Platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3230 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.