Platillo d'ànec
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 anec tallat a octaus
- 2 cebes
- 2 carrotes
- 4 grans d'all
- 3 tomates madurs
- Brou d'aviram
- Vi ranci
- Olives verdes sense pinyol-
- Farina
- Sal
- Pebre
Per la Picada:
- Fetge de l'ànec
- 8 ametlles torrades
- 1 got petit de vi ranci
- 2 cullerades d'oli
4 racions
Utensilis
Una cassola de fang,un cassó i un morter per la picada.
Elaboració
Daurem els talls d'ànec salats en una cassola de fang am poc oli.
Un cop enrossit, afegim la ceba i la carrota a daus petits i, quant agafin color, afegim els alls trinxats i el tomàquet ratllat o picolat.
Afegim una mica de farina per lligar.
Afegim després el vi ranci i, quant evapori, cobrim amb el brou i deixem coure a foc lent una hora.
Mentrestant fem bullir les olives en un casso a part amb aigua i deixaran anar la salabror.
Cap el ultim quart d'hora de la cocció les afegirem a la cassola.
Mentrestant fem la picada i la incorporem a la cassola; vigilant que quant estigui ben incorporada i lligada amb la cocció podrem apagar el foc.
2h
Etiquetes: Alt Empordà Platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5267 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.