Musclos farcits amb angarota
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns quants musclos
- Unes quantes angarotes
- Aigua
- Una fulla de llorer
2 racions
Elaboració
Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barbes
Els preparem en una olla amb una mica d'aigua i una fulla de llorer
Els posem al foc ,que es vagin obrint al vapor
Mentrestant anem obrint les angarotes i en reservem la carn comestible de dintre
Un cop oberts els musclos els posem en una plata de forn amb la part de clova que te la carn
Els anem emplenant amb una cullera amb la carn de les angarotes
Escalfem el forn a 150graus i posem la plata uns cinc minuts, només que vingui de un color taronja la carn de les angarotes ni haurà suficient
30min
Etiquetes: Alt Empordà Marisc i crustacis Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4668 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.